torsdag 7 januari 2010

Otrampad mark

Hej!
Är "Hej!" ett lämpligt tilltal?
Detta är i sanning helt otrampad mark. Blogg. Inget vidare ord. Smakar inget, jo möjligen nåt rosa bubbelgum från ett svunnet sjuttiotal. Bugg å Blogg å Tugg.
Min eminente kamrat Sören haver introducerat denna nya arena till mig och därigenom också till Er! Han skall dock på intet sätt ställas ansvarig för innehållet, utan jag får vackert stå med konsekvenser av sagt och gjort. Här är det tänkt att jag ska hålla skrivaridentiteten igång, rapportera rafflande
vardagsbetraktelser,huvudsakligen från Västfronten, Majorna.Mina väl upptrampade stigar hemmavid brukar bjuda på varierande upplevelser. Nu till exempel är det blixthalt överallt, gatorna är fyllda av trillande människor och stabila parkeringsvakter som minutiöst skördar lagrarna från insnöade fordon. Snöröjning? Sandning? Nix. För lätt?

Halkade ner till Sjömansgården idag och åt ärtsoppa/pannkaka med gode vännen Arne.
Sjömansgården. Ett ganska osannolikt ställe. Så mycket Göteborg som det kan bli. Gott. Högt i tak. Garanterat otrendigt.

5 kommentarer:

 1. Snöröjning och sandning...Men vi som har följt med lite på FB undrar ju självklart: Grävs det ännu några gropar???

  SvaraRadera
 2. Kul att du börjat blogga, det kommer passa dig perfekt.

  SvaraRadera
 3. När jag läste meningen "Nu till exempel är det blixthalt överallt, gatorna är fyllda av trillande människor och stabila parkeringsvakter som minutiöst skördar lagrarna från insnöade fordon." trodde jag först att du hade skrivit "Nu till exempel är det bisexuellt överallt, gatorna är fyllda av trillande människor och stabila parkeringsvakter som minutiöst skördar lagrarna från insnöade fordon." så jag fick inte riktigt ihop det.

  Ska bli spännande att följa det här projektet!

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Fantastiskt att du börjat blogga - det lovar gott för det nya året!
  (Själv bloggar jag små betraktelser över flatmammelivet på evajohannaevajohanna.blogspot.com)

  Ska med stor nyfikenhet följa dina tankar här!

  Varma kramar
  /Eva G

  SvaraRadera
 5. Hej Kjellsson. Jag bara testar att lägga upp en kommentar...

  SvaraRadera